INLOGGEN
«»

je ontkleedde je

je ontkleedde je
gedachte voor gedachte
ik ontleedde woorden
en gevoel

ik schrok
toen je naakt
jezelf als waarheid
aan me gaf

ontbloot van alle pijn
zag ik je jeugd
je baby zijn
na moeders schoot

zag kapotte dagen
de jaren pijn
waarin je liefde
niet meer kon verdragen

samen hebben we gehaat
scherven zijn opnieuw gebroken
gelijmd en weer gepraat
het verleden is gewroken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘je ontkleedde je’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.