INLOGGEN
«»

ben alleen met al dat licht

de nacht is donker
van mijn dromen
maak me wakker
voor vandaag

geef me licht dan
kan ik bij je komen
want ik verdwaal
ook als ik waak

ik besta alleen
uit kleuren
angst krijgt geen gezicht
ben alleen met al dat licht

ik wil het leven vaak niet weten
droom liever in mijn eigen kleur
als ik het licht niet meer kan weven
sluit voor mij de laatste deur

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ben alleen met al dat licht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.