Wat rafelige trouw

wil melker

wat rafelige trouw


ik zag
je vlucht omhoog
maar kon jou niet bereiken

zwaaide schreeuwde
voelde mij verlaten
zonder vriend en troost

jij doorleefde
mijn bestaan liet mij gaan
als ik dat nodig vond

sprong in de bres
als ik mijn slechte keuzes
weer met ruzie had beslecht

maar samen knopten wij
bloeiden volop lente
ook in de bitterste kou

jij wist mijn
onvoorwaardelijke liefde
en soms wat rafelige trouw

ik houd van jou
in ons bestaan was jij
meer dan mijn eigen naam

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

06/04/2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat rafelige trouw’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.