De stilte van het doek

wil melker

de stilte van het doek


ik zag
je voeten in het gras
handen vol met bloemen

je lichaam raakte
aan de wolken
een hemel in je lach

ik wilde snel beginnen
met dit moment op linnen
schetste vage lijnen

maar jouw ziel
leek weg te kwijnen
in de stilte van het doek

jij reikte mij de hand
zette verf en ezel aan de kant
om de echte lente te genieten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

19/03/2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De stilte van het doek’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.