INLOGGEN
«»

Een Uit Miljarden

Als de eerste liefde jou bemint,
lijkt dat het beste in jouw bestaan.
Maar als een vriendschap eindigt,
Lijken dromen in rook op te gaan.

Miljarden gezichten op de wereld,
Van man of vrouw.
Maar alleen een gezicht doet mijn adem stokken,
En dat gezicht is van jouw.

Zolang wij samen waren,
Kende ik geen problemen.
Maar zonder jou,
Is er geen geluk meer aan mij verschenen.

Miljarden gezichten op de wereld,
Van man of vrouw.
Maar alleen een gezicht doet mijn adem stokken,
En dat gezicht is van jouw.

Het leven is een onbestemde weg.
Het is ongewis waar heen.
Soms ben je samen.
Soms ben je alleen.
Maar waar je ook heen gaat,
Of waar je in jouw leven ook verblijft.
Het is die eerste liefde,
Waar de hartstocht op drijft.

Miljarden gezichten op de wereld,
Van man of vrouw.
Maar alleen een gezicht doet mijn hart sneller kloppen,
En dat gezicht is van jouw.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een Uit Miljarden’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.