INLOGGEN
«»

het eeuwige lied

Verzuchten van een gemiste kans.
Diep verscholen graaft het hart
zich in.
geen klop,geen tik
De enige luisterend.
Huiverend van onrecht aangedaan,
het gewichtige woord,
gezegend,hij,die het smoort.
In de mond klinken tonen,
een serenade bij het maanlicht,
zoet als honing.
De geduldige tijd doet ijle klanken
ragfijn ver
is zij ontvangend de amoreuze hitte
van de zucht
een teken van haar
zal zijn degene
die eeuwig op haar wacht
samengekomen sterft het lied
en ontvliedt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

scribarevoxtotale
Actief sinds: 09-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het eeuwige lied’ van scribarevoxtotale zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.