De Liefde

Anoniem

Er is één persoon
waar je alles mee deelt,
die je leven vasthoudt
aan wie je je overgeeft.
Je deelt samen iets:
De Liefde,
die banden schept
die er niet waren,
geeft vertrouwen
geeft rust.
Pas als je de liefde kent
weet je wat leven is
zonder kun je niet.
En eens zal de liefde
ook jou in zijn greep krijgen
en ben je overgeleverd
aan zijn grillen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anoniem (Actief sinds: 26-01-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De Liefde’ van Anoniem zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.