INLOGGEN
«»

herfst zal ons voorjaar zijn

ik proef lente
in je herfstkleur
voel de warmte
nog in zomers leven

zie de zon
en ruik je geur
je opent voor me
in een voorjaarskleur

ik zocht je bron
om me te laven
jarenlang verborg je
je talent en vele gaven

er komt geen winter meer
de kou zal je niet deren
sneeuw en ijs zijn slechts
plezier jij laat je niet bezeren

herfst zal ons voorjaar zijn in
een eeuwigdurend samen weten
de seizoenen zullen zijn vergeten
zoals de pijnen uit een vorig leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘herfst zal ons voorjaar zijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.