Ogen

Jolanda De Jong

Ik zie de verschillende blikken in je ogen,
De pijn, de liefde of als je bent opgetogen.
De twinkelingen zeggen nog meer elke keer,
Dwars door je ziel heen steeds een beetje meer.
Daar binnen ben je zo ongelofelijk mooi en breekbaar,
En ik weet dat vind je soms erg zwaar.
Dat je voor mij zo je hart en ziel open laat,
betekent dat je voor mijn liefde open staat.
Ik zal nooit jou hart en ziel pijn doen lieve schat
Ik hou zoveel van jou dan weet je dat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jolanda De Jong (Actief sinds: 09-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ogen’ van Jolanda De Jong zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.