INLOGGEN
«»

Zij zei

Ik denk nog vaak
Aan alle mooie vakanties, de etentjes en het gezellige genieten
Waar we nooit aan toe zijn gekomen
Alleen in mn dromen blijven ze komen
Ik voel je nog steeds in mn armen
Je kijkt nog altijd prachtig naar
Verder en verder en verder weg
Weg van elkaar
Ik staar ernaar
Maar steeds in liefde
Onze liefde
Vergaat niet
Tranen wassen mn ogen
Die blijven geloven
Dat ze ooit het licht weer zien
Waar jij zo goed in uitkomt
Zonder franje van het donker
Maar puur
Uit natuur geschapen
Zoals het uitkomt
Verdomd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Eduard de Goede
Actief sinds: 19-01-2023 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zij zei’ van Eduard de Goede zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.