mijn lief

godschalk ludo

Mijn lief

Jij kan mij gelukkig maken,
Jij kan mijn hartje raken,
Ik heb je lief mijn lief.

Jij kan liefhebben als geen een,
met jou samen voel ik me nooit alleen,
ik heb je lief mijn lief.

Met jou kan ik lachen en genieten,
met jou wil ik zingen, in het diepe springen,
ik heb je lief mijn lief.

Met jou ben ik voor de dood niet bang,
als ik je mag liefhebben mijn leven lang,
ik heb je lief mijn lief.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘mijn lief’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.