Hoe het voelt

Lori Anna Schellenberg

Buiten regent het al dagen
Maar diep van binnen schijnt de zon
Mijn verleden laat ik steeds meer rusten
Ik kijk niet meer achterom

Door jou blijkt de wereld heel anders te zijn
Het is mooi en bestaat niet alleen maar uit pijn
Ik kan nu meer voelen en ik denk steeds minder
Ben nu liever voor mijzelf, ben nu veel milder

Het voelt net alsof je mij echt hoort
Alles wat ik tegen jou probeer te zeggen
Elk verhaal en elk woord
Rust bij jou het veiligst

Hoe je teder met mij omgaat
En precies hoe jij je mij omarmt
Brengt mijn hart weer tot het leven
Het wordt steeds door jou verwarmd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lori Anna Schellenberg (Actief sinds: 17-09-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hoe het voelt’ van Lori Anna Schellenberg zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.