jij

godschalk ludo

Jij
Wie ben jij , wie is hij, wie zijn zij
Zijn het mensen die met pretogen onder een sprankelende zon,
met innerlijke lach doorweven ,
als bloesems opschieten uit het verdorde riet.
Of jij door het leven dwalend, met plezier doorregen,
die lacht, leeft en zingt en zich inzet voor heel veel .
Weet je ,het maakt niet uit , het maakt altijd iets in mensen los ,
dus wees gerust, doe zo voort, want altijd is er iets of iemand die het ziet.
Het maakt mij blij!.
Dat ben jij! jij! jij!
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Informatie bij het gedicht

ze bestaan echt!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘jij’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.