DE MEESTE VRIJHEID !!!

Dichterbijblij

DE MEESTE
VRIJHEID !!!

Tot Liefde
en niet tot
belediging
bereid !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Topper ! Veel problemen met de vrijheid, ook in mening-uiting ! Je bent nl. niet vrij, om een ander, bijv. in godsdienst te beledigen ! Als bepaalde groepen dit offerend slikken, wil nog niet zeggen dat iedereen dat doet !! Actie is een reactie op het voorgaande !!! Dus niet uit de grotere context halen en in het makkelijke gekkenhokje plaatsen !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘DE MEESTE VRIJHEID !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.