BEN JIJ VOLDOENDE VERVULD ....

Dichterbijblij

BEN JIJ
VOLDOENDE
VERVULD ....

Van de Levenskracht ?!
Dan weet je vanzelf dat
God de Vader
het allerbeste
voor ieder
heeft
uitgedacht !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Dat is geen sprookje, maar veel meer dan dat !!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘BEN JIJ VOLDOENDE VERVULD ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.