Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

IN LIJDEN EN PIJN ....

IN LIJDEN
EN PIJN ....

Zal De Liefde,
als sterkste
kameraad,
dicht bij
je zijn !!!

Om jouw
gescheiden
weer terug,
tot haar,
te geleiden !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019
Informatie bij het gedicht:

Liefde=De Levenskracht, als super-verzorgend, op de 1e plaats ! Bijv. tussen moeder en kind en verzorger en behoeftige en niet de romantische liefde , tenzij die in hoger, onbaatzuchtig opgaat ! Christus leert ons de Hoogste Liefde !!! Zijn Boodschap is volmaakt !!! Waarom strijden, als Farizeeƫr over onbenulligheden ?! Handen vol aan hoofdtaak !
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘IN LIJDEN EN PIJN ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.