INLOGGEN
«»

De rode mond


de rode mond


ik had een
armvol zwaaien
al ten afscheid
vastgelegd in voorbij

je lach en
lichte huppelpas
pasten daar
naadloos bij

zo was er ook
het glas met de
rode mond die
jouw lippen had

dat altijd
halfvol en jij
slechts lichtjes
aangeschoten was

nog is er het
geroezemoes van
lieve vrienden
onder elkaar

sprekende ogen en
de totale eigenheid
van iedere emotie
in lichaamstaal

ik heb ze verzameld
de karakteristieken
van lichaam en geest die
jij mij hebt geschonken

in de stilte van
ons intieme leven
heb jij in stukjes ziel
ook jezelf gegeven

wil melker
26/10/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De rode mond’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.