INLOGGEN
«»

Vasthoudende blik

Vasthoudende blik

Kijk eens naar het poppetje voor mijn ogen
Hierdoor raak ik steeds weer zo bewogen
Ze kijkt me aan of ze me van binnen ziet
En ze weet daardoor; hij vergeet me niet
Ze houdt mijn blik continu en stevig vast
Waardoor ze mijn uitzicht steeds verrast
Ik kan haar daarom ook niet echt vergeten
Door mijn blik zal ze dat zelf wel weten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Aantrekkingskracht Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vasthoudende blik’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.