Ik kreeg vlinders in mijn buik

LouVle.Dichter


Ik ben een beetje kierewiet,
Van die jongen daar in het blauw.
Dat kan toch niet?
Maar ik hou van jouw!

Verliefd zijn doe je pas later,
Maar ik kan er niks aan doen!
Ik heb gelijk een kater.
O, Ik ben een domme oen!

In de les let ik niet op,
Op de speelplaats evenmin.
Houd hij van wel pop?
Oh, wat ben je toch mooi Kin!

Ik wou dat ik een prinses was ,
En hij een ridder.
Toen ik een boek las,
Begon hij me te aanbidden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

LouVle.Dichter (Actief sinds: 26-10-2020)

Informatie bij het gedicht

Volg me op Pinterest: @Louisavlerickdichter

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik kreeg vlinders in mijn buik’ van LouVle.Dichter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.