Jouw aura

wil melker



jouw aura


ik zag je
lichaam draaien
als jouw vingers
in een teder gebaar
over lijst en deuren
aaiden met zachte druk
de kruk omlaag doet
in een laatste groet

jouw afscheid
wil de warmte van
contact zo lang
mogelijk genieten
nog even de intieme
details tot je nemen
die herinneringen de
plaats geven om te delen

nog mag ik even
de energieën raken
die jouw aura in
gezelschap stralen
om dan verder samen
het oplichtend pad te gaan
dat anderen in verwachting
al voor ons hebben gebaand


wil melker
07/03/2021
www.wilmelkerrafels.dds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw aura’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.