INLOGGEN
«»

We matchten


we matchten


ik had je
gedachten al
bespeurd
lang voordat
ik jou zou
ontmoeten

jij was
als een lichte
tinteling
voelbaar in het
spanningsveld
van entiteiten

sprankelend
waren je
speelse ontladingen
in vorm en
kleur met een
warm na-ijlen

zonder direct
personifiëren
beloofde contact
al meer dan het
ludieke passeren
van vele anderen

we matchten
op exceptionele
wijze waarbij
onze genetische
blauwdrukken
elkaar kopieerden


wil melker
27/02/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘We matchten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.