INLOGGEN
«»

Ga jij met me mee?

Hoor je de wind, zie je de golven
Hoor je de klanken van de zee
Voel je de regen, hoor je de vogels
En ga je, ga je met me mee

Zie je het licht, zie je de sterren
Voel je de zon stralen op je gezicht
Ruik je de bloemen, zie je het koren
En wil je, wil je met mij naar het licht

Over de heuvels, over de bergen
Neem ik je mee, teder en zacht
Over de heuvels, over de bergen
Daar is de liefde die ons verwacht

Voel je de adem, zie je de kleuren
Hoor je het lied dat zingt vol kracht
Voel je je vrij, zie je je dromen
Durf je, durf je met mij mee door de nacht

Voel je het leven, proef je de smaken
Hoor je het ruizen van de tijd
Voel je de zon, leef je de dagen
Volg je, volg je mij naar waar ik je leid

Over de heuvels, over de bergen
Neem ik je mee, teder en zacht
Over de heuvels, over de bergen
Daar is de liefde die ons verwacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ga jij met me mee?’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.