Dicht bij mij

Jelmer Smink

Houd mijn hand nog even vast
Liggend, schouder tegen hoofd
Zachtjes fluisterend over toekomst
Tot het kaarslicht is gedoofd

Als ochtendgloren ooit mocht komen
En hij gaat aan mij voorbij
Zal ik lichte en warmte nauwelijks missen
Met jou hier zo dicht bij mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jelmer Smink (Actief sinds: 07-11-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dicht bij mij’ van Jelmer Smink zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.