Je elfje

Roel van Ekeris

Groene wouden
Waar elven trouwden
Harmonie
Een gezamenlijk voelbare melodie

Zwierende takken
Kakkerlakken onder boomwrakken
Uitdijend mostapijt
Een slakken-echtpaar vrijt

Innerlijk aangenaam verblijden
Nieuwe levensvolle tijden
Bos speelt in op harmonie
Het sprookje leeft op in je fantasie

Herten zien weg springen
Gedachten swingen
Als muziek in elkaars oren
Al 30 jaar bij elkaar horen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je elfje’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.