Alles ademt jou

G.G.

ALLES ADEMT JOU

Als ik de huiskamer binnenkom, ademt deze jouw aanwezige afwezigheid
Als ik`s avonds de slaapkamer in loop op jouw pantoffels, dan hoor ik daarin jouw voetstappen
Als ik `s morgens wakker word, voel ik nog jouw liefdevolle handen in de mijne
Als ik naar het strand fiets, fiets je mee met mij
Als ik wandel langs de kust, loop je aan mijn zij
Als ik uitkijk over de zee, die resoneert met iets in mij....
Als ik denk dat jij daar ergens bent, ver weg van mij....
In die eindeloze ruimte, als een vogel zo vrij.....
Ademt alles jou in mij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

G.G. (Actief sinds: 12-08-2019)

Informatie bij het gedicht

Geschreven voor mijn overleden lief,

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alles ademt jou’ van G.G. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.