INLOGGEN
«»

Lieve man

(Dit schreef ik voor een lieve vrouw,
die haar man zo mist)

Lieve man

Op elf april zou je 63
geworden zijn.

Helaas is dat er niet van
gekomen, ik mis je nog
steeds iedere dag.

Onze verbondenheid
was groot.

Nu in deze periode heb
ik het nog veel moeilijker,
want wat hier op deze
aarde gebeurd, is heel
erg.

Het coronavirus
heeft toegeslagen
op de wereld,
nu zou ik je nog harder
nodig hebben.

Heel vaak ben ik alleen
en moet ik het zelf op
zien te lossen,
het valt mij niet mee.

Een mooie
bijkomstigheid is wel
dat er een 6e kleinkind
op komst is.

Je mag het niet meer
meemaken,
dat doet mij pijn en
verdriet.

Lieverd van mij,
vandaag op elf april ben
je jarig, vanavond steek
ik met liefde een extra
kaarsje voor je aan.

Liefs je vrouw 💞

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lieve man’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.