Repeterende liefde

wil melker


repeterende liefde


we dachten
de mozaïek van het
leven te hebben gelegd

jij met magie
en een stralende lach
ik creatief in kracht

wij moduleerden
heerlijke kleuren
repeterende liefde was hot

op vloeren en muren
onze kunst kende alleen
adembenemende uren

oefenden geen puzzels
maar verbonden wat
zichtbaar node werd gemist

plakken en voegen
deden wij met pure
liefde als ultiem genoegen

toch heeft het marmeren
bad ons nooit de conceptie
van volmaaktheid gebracht


wil melker
31/03/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Repeterende liefde’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.