INLOGGEN
«»

Lief

Als ik aan je gezichtje
Denk dan valt mijn hart open
Je rossige vlekjes
Je net niet sproetjes
De glans, gloed van je zachte huidje
Proef r bijna
Voel haar
Je bent zo dichtbij
Je warmte straalt in m'n hart
Denk de hele dag aan jou
En ben zo alleen
Denk aan je als je d'r niet bent
Gehele dagen dansen om je heen
Pak vast wat ik maar pakken kan
Lief jou
Zoveel

Beeldschoon wichie
Kouw van je zo zo

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Sleepwalker
Actief sinds: 11-09-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lief’ van Sleepwalker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.