Knuffels

Roel van Ekeris

Liggend op zijn schouders om te delen
Je beide armen van het sprei
Liefde wil gaan spelen
Liefkozend zij aan zij

Nachten om elkaar warmen
Liefdevol omarmen
Samen speel je vrij
Je ligt zij aan zij

Proef liefde uit elkaars blauwe ogen
Strelende vingers, zo bewogen
Gemoedsrust die wederzijds inspeelt
Als het samen wordt gedeeld

Stemmen van elkaars snaren
Romantiek mag er rondwaren
Liefde is het leven laten behagen
Knuffels bezorgen twee frivole magen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Knuffels’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.