INLOGGEN
«»

levenswater

In elkaar verstrengeld en samen….een gevoel van top tot teen…verre van anders…anders als anders…puur zoals puur bedoeld moet zijn…gevoelens van intense verbondenheid… Energie…gebundeld op een plek…waar ik graag met jou vertoef…een plek enkel en alleen…bestemd voor ons…een plekje als een oase …alleen dan… werkelijk en waar…zwevend in onze waterbel…ontstaan uit de tranen van onze liefde…noem het tranen van geluk…noem het tranen van het levenswater….welke verheven worden uit de bron ….die ons samen eender en een maakt… samen en alleen…alleen van ons beiden …samen een…een gevoel…hemels …helder en rein…iets unieks...geloof en beloof ik… tussen twee mensen…enig in beleving…ik wil je kussen lieve schat…al koesterend omarmen…je warme lichaam…voelen…tegen het mijne…je bent lief en teder…het is dan net…alsof kleine lieve schokjes... door mijn lichaam tintelen…verenigd…misschien wel… herenigd? …wij samen…samen wij…serene fantasieën…enig in beleving…misschien ook wel… enig in zijn soort…naar de zevende hemel wil ik je vervoeren…een innerlijke beleving die parallel loopt met jou innerlijke beleving…al zwijgend praten…al pratend zwijgend …in je zijn…met je zijn…een deel van je zijn… …genieten van onze liefde…

Eeuwig zou dit mogen duren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Robertino Piga
Actief sinds: 11-12-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘levenswater’ van Robertino Piga zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.