INLOGGEN
«»

Niets dat ik mis

als de wind
een streling of
of straffe belemmering is

raakt dat verschil
in kracht de balans niet
er is niets dat ik mis

als de regen neerdaalt
de kou tot op bot voelbaar is
mijn hart warmt de dag

ze straalt, ze lacht
ze geeft kracht
ze is liefdevol en zacht

voor jou
omdat er niets is
dat ik mis

door jou
❤️

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niets dat ik mis ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.