INLOGGEN
«»

Licht erotisch

De bezoeker hield zijn blik naar beneden gericht,
op een naar zijn idee ontbrekend stuk...
De fotoposter liet slechts zien onschuldig
getint erotisch geluk

De verliefde blikken van een paar
voorzien van een mooi getinte lichtbruine huid
licht bezweet, teder tegen elkaar
Zo beeldschoon in hun naakte kwetsbaarheid

De gast mopperde slechts: Zó neem je geen
foto zonder onderstuk!
Geen enkel oog voor de lieflijke, broze sfeer
Zo'n zielenpiet, hij mist de essentie wéér!

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Licht erotisch’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.