INLOGGEN
«»

Vriend

VRIEND


Als het even niet meer gaat
weet dat ik er voor je ben
S,avonds laat of in de nacht
iji staat altijd voor me klaar
nu in deze moeilijke tijd
staat de deur altijd open
een praatje een kop koffie
nu ben ik er voor jou
elkaar niets beloven
de vriendschap die we hebben
is speciaal
jij bent er voor mij
ik voor jou.....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Thea Vermaas
Actief sinds: 07-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vriend’ van Thea Vermaas zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.