Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Jij

Liefde doet pijn het liefst wil bij hem zij. Dacht mijn gevoelens zijn weg voor hem maar het tegendeel is bewezen dat ik steeds meer mis dagen gaan voor bij ...heb iemand gevonden maar zal nooit tegen hem.kunnen Zegen dat ik van hem hou ....want mijn gevoel gaat naar een andere waar ik voor altijd van zou houden hoelannger de dagen hoe meer ik je mis ik weet Zeker dlik kan niet zonder jou het doet me pijn het maakt mij misselijk dat ik je elke dag mis tranen komen onverwacht rollen over me wangen de pijn moed er uit die zal blijven tot ik je terug heb want jij bent mijn alles me hart klopt voor jou denk aan jou ook als ik bij de ander ben denk ik zat ik hier maar met jou maar ik moed verder vergeet niet dat ik de gene ben die echt oprecht van je houdt en dat nooit zal stopen xx

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-02-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Amanda Ouwens
Actief sinds: 24-02-2019
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jij’ van Amanda Ouwens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.