Slaaplekker

Charlotte Derks

Twintig over twaalf.
Mijn handen door je haren
Je gezicht zo stralend mooi
Je handen in die van mij bewaren

Lippen zo puur.
Je huid zo glad en zacht.
Ogen zo helder en groot.
Als de volle maan in de nacht.

Zachtjes strelen over je rug.
Ik zet met nog even mijn wekker.
Kusje op je voorhoofd.
Slaaplekker.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Charlotte Derks (Actief sinds: 14-01-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Slaaplekker’ van Charlotte Derks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.