Saluut en de kost

Ron Dietvorst

"Kan niet meer
het doet te zeer
de pijn
is als azijn
in een open wond
toen ik je terugvond

na die vele jaren
en dan nog over die wilde baren
weggezeild over verre oceanen
zodat je je elders kon wanen
ik wist dat je het ver zou schoppen
maar daarvoor moest je mij wel foppen."

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Saluut en de kost’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.