INLOGGEN
«»

Siert je gezicht


siert je gezicht


op de vroege morgen
heb ik je lach
al zien ontluiken
in de opkomende zon

nog dromen
je ogen op kleine
bogen ochtendlicht in
het vergeten van de nacht

pas als armen en
benen zich strekken om
de stramheid eruit te rekken
ben jij aan het ontwaken

jezelf af te vragen
wie of waar je bent
in de laatste film van gisteren
aan het end van het spel

een brede volle lach
siert je gezicht want ook
in dit gedicht is alle aandacht
natuurlijk weer op jou gericht


wil melker
15/10/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Siert je gezicht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.