INLOGGEN
«»

Verslaafd aan de liefde

Verslaafd zijn aan iemand,
Bestaat dus echt.
Ik leef in een land,
Waarin ik continu luister naar wat je zegt.
Je zit in mijn hoofd,
En komt er niet meer uit.
Ik heb er nooit in geloofd,
Maar er is zoveel wat erop duidt,
Dat ik niet zonder jou kan.
Ik mis je veel te vaak.
Ik wil jou als mijn man,
Hopelijk schiet ik raak.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Brulletje99
Actief sinds: 26-11-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verslaafd aan de liefde’ van Brulletje99 zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.