wat ik wil

Danielle vink

Wat ik wil
Ik kijk naar mijn voeten.
Ik ben eventjes stil.
Jij denkt dat ik verlegen word,
als je mij vraagt wat ik nu eigenlijk wil.

Ik kijk naar mijn voeten.
Tel opnieuw mijn tenen.
Ik weet dat als ik opkijk
jij weer bent verdwenen.

Ik kijk naar mijn voeten.
Ik kan eventjes niets zeggen.
Dat ik bang ben je te verliezen
kun je dat ooit weerleggen?

Voorzichtig kijk ik je aan.
Zie je de eerste traan in mijn ogen .
Je knuffelt me.
In je armen vind ik mededogen.

Zachtjes fluister ik de woorden.
Ik ben niet langer stil.
Voor altijd en eeuwig bij je zijn
dat is wat ik wil!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danielle vink (Actief sinds: 23-08-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘wat ik wil’ van Danielle vink zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.