Twee jaar liefde

Vincent Oostrijck

Twee jaar liefde

Opnieuw beginnen kan
Een beter leven is mogelijk
Je kunt alsnog gelukkig worden
Kijk maar naar ons

Mijn geluk begon
Exact twee jaar geleden
Op 5 augustus 2016
Met de volgende woorden:
"Hallo ik ben Angélique"

En zo liep zij mijn leven binnen
Zo eenvoudig was het
En het was tevens een wonder

Sinds die dag woont ze
Diep in mijn hart
En binnenkort
Ook in mijn huis

Mijn huis
Wordt ons huis
Alles draait om "ons"
Wij horen bij elkaar

Ze zegt
"In jouw huis voel ik me thuizer"
Wat een prachtig woord
"Thuizer"
Het dekt precies de lading

Dankzij jou voel ik me thuis
Mijn Angélique
In dit leven
In de liefde
In dit bestaan

Samen zijn we meer onszelf
Dan wanneer we alleen zijn
Ik heb dat nooit eerder zo gevoeld
Hoe bijzonder is dat

De liefde is mooi
Jij bent nog zoveel mooier
Het leven is nu fijn
Maar niet zo fijn als jij

Mijn leven draait om jou
Jij bent alles voor mij
Mijn wereld draait om jou
Zo moet het zijn
Nu en in de toekomst
Altijd
Mijn liefde is voor jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vincent Oostrijck (Actief sinds: 20-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Twee jaar liefde’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.