Samen overleven

wil melker


samen overleven


ik voelde
hoe jij losliet
noodgedwongen
om weer even
bij jezelf te zijn

de pijn langzaam
te laten helen
van het altijd
onvolledige samen
onder andere namen

de gemankeerde
momenten die ooit
hemelse potenties
hadden maar bleven
steken in aardse futiliteit

wij hebben naar
paradijzen gezocht
alle wegen bewandeld om
het mooiste te zien hopend
dat er nog meer is misschien

in dit samenleven
hebben wij onze testamenten
geschreven en nog steeds
geldt onze laatste wil
wij gaan samen overleven


wil melker
01/06/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Samen overleven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.