INLOGGEN
«»

In wederzijdse dromen


in wederzijdse dromen


ik heb nog
achterom gekeken
hoop dat schaduwen
toch niet zijn meegegleden

de stille openheid
van ons contact is het
contract dat wij zijn
aangegaan in ons bestaan

altijd breekbaar in het
hectisch manoeuvreren
niet voor grenzen maar
om de ruimte te proberen

een enkel woord
of klein subtiel gebaar
is soms niet genoeg om
misverstanden te voorkomen

samen spelen wij het
minnaarsspel vertolken
weer de hoofdrollen
in wederzijdse dromen


wil melker
11/04/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In wederzijdse dromen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.