Liefste

Wichard de Krijger

Je bent lief
Je bent mooi
Je bent krachtig
Je bent puur

Je bent prachtig
Je bent breekbaar
Je bent zorgzaam
Je bent kritisch

Je bent meer
Dan je zelf denkt
Je bent meer
Dan ik verdien

Je kunt jezelf ook waarderen
Zie de persoon wie je bent
Zie wat er is en wat je hebt
Wat je kunt en wat je wilt

Doe alles wat je van dit leven wilt
Ik zal je hierin alle ruimte geven
Ik ben trots met jou te mogen zijn
En heel blij dat jij me naast je gunt

Geef jezelf wat complimenten
Want daarmee zul je bloeien
Mooier zijn in eigen ogen
Dan hoe ik je al heel lang zie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wichard de Krijger (Actief sinds: 04-02-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefste’ van Wichard de Krijger zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.