INLOGGEN
«»

Mag het altijd zo zijn

Mag het altijd zo zijn

De liefde is mooi
En ontastbaar
Je kunt het niet aanraken
Maar als je de liefde
In je leven toelaat
Echt toelaat
Dan raakt ze jou wel aan
En niet zo'n beetje
Ze raakt je diep
Tot in de kern
Van wie je bent
Met een groeiend besef
Dat we goed bezig zijn

De wereld draait niet om mij
Om te kunnen draaien
Heeft de wereld mij niet nodig
Maar ik heb jou wel nodig
Mijn wereld draait om jou
Ik vergelijk ons
Met twee eenzame hemellichamen
Die samenkwamen
En versmolten
In het licht van hun liefde

Ik leef door jou
En voor jou
En jij door en voor mij
Samen sterker
Dan alleen
De liefde heeft ons lief
Een gevoel
Dat we koesteren
Mag het altijd zo zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mag het altijd zo zijn’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.