Leven

Anna


Een positieve bijdrage aan je leven geven,
De reden zoeken om gelukkig te zijn .

Vaak lukte het voor even,
En voelde het soms zelfs fijn .

Het opvoeden van mijn kinderen,
En de vriendschap om ons heen.

Was dit het ultieme leven van vlinderen,
Dit alles en anders geen.

Dat mijn leven zo zou veranderen had ik dus echt niet verwacht,
Maar jij was toch degene die mijn littekens van het verleden heeft verzacht.

Jij liet me voelen en zien dat ik meer in dit leven verdien,
Ja mijn lief dat er meer uit dit leven te halen viel.

Jij maakte mijn wereld compleet ,
Mijn ware liefde zoals dat heet.

Door jou mijn kanjer leef ik niet meer omdat het moet,
Nee lievie maar omdat het leven er nu toe doet.


                 Anna


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anna (Actief sinds: 09-07-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leven’ van Anna zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.