Laat me zweven

DichteresMetHoop

Wil je met me dansen?
Met me zweven tot we
enkel onszelf zijn, wij twee
als één?

Laat de rest maar kijken,
onze stappen tellen.
Jouw handen in de mijne
en de wereld is van ons.

De muziek stijgt
naar mijn hoofd en
je ogen haken zich vast,
laat me niet los.

Blijf dansen, ik wil
verder, hoger zweven.
Jij mag
op mijn tenen staan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

DichteresMetHoop (Actief sinds: 12-01-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Laat me zweven’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.