INLOGGEN
«»

Danst de glimlach


danst de glimlach


jij maakt
zachte muziek
alleen anderen
horen dat vaak niet

in je ritmisch
bewegen zit de
basis van je melodie
je stem zingt het lied

ik zie hoe jij de
ruimte aangenaam vult
met speelse stromen in
de kleuren uit je dromen

jij wervelt soms
vibreert dan traag
alsof ook je adem zich
over jouw geluid verbaast

jij danst de glimlach
waarmee anderen
liefdevol naar je kijken
in hun warmte wil jij blijven


wil melker
03/10/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Danst de glimlach’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.