Een witte duif

wil melker


een witte duif


ik stuur
mijn boodschap
met de wind

een witte duif
draagt letters
die jij zo kleurrijk vindt

storm en regen
trotserend laveert
zij op instinct

opgetogen
rol jij de boodschap
uit van boven

in zinnen mag
ik jou op afstand
nog steeds beminnen

ik zie je lach
weet dat jij mijn
kaartje hebt verwacht


wil melker
08/06/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een witte duif’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.