Ik ben van jou vanbinnen

Valentijn

jij bent de reden
waarom ik zing
jij bent mijn rivier
Ik jouw rivierbedding

Jij bent de oorzaak
Van mijn koorts
Jij maakt van mijn verlangen
Een vlammende toorts

Ik weet dat ik je
Ooit zal beminnen
Je woont in mijn hart
ik ben van jou vanbinnen

Jij kijkt langs mij heen
Zodat ik niet besta
Dan kom ik adem te kort
En stik ik bijna

Ik weet dat ik je
Ooit zal beminnen
Je woont in mijn hart
ik ben van jou vanbinnen

Je laat me hopen
En vaart met me mee
Maar je liefde voor mij
Blijft op de bodem van de zee

Ik weet dat ik je
Ooit zal beminnen
Je woont in mijn hart
ik ben van jou vanbinnen

In een lied smelten
onze stemmen samen
Er stroomt een zinderend licht
door onze glaslichamen

Ik weet dat ik je
Ooit zal beminnen
Je woont voor altijd in mijn hart
Ik ben van jou vanbinnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Valentijn (Actief sinds: 28-12-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik ben van jou vanbinnen’ van Valentijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.