Koesteren zonder angst

Gevoelsmens

Lieve vriendin

Laat me koesteren
De vriendschap
Het begrip van
Weten, zijn

Laat nooit
Verkeerde verlangens
Groeien in het hart
Je bent mijn zusje

Houden van
Is koesteren
Zonder angst
Jezelf te kunnen zijn

Dus blijf jezelf
Heb lief
Met heel je hart
Kusje

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gevoelsmens (Actief sinds: 31-01-2017)

Informatie bij het gedicht

dank je wel voor jouw oprechte liefde 2016

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Koesteren zonder angst’ van Gevoelsmens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.